SLGUs Loppemarked

Strellev/Lyne G & U´s loppemarked er veloverstået

Alt til salg? Hvis man til weekendens
loppemarked i Lyne ikke passer på,
hvor man sætter sine ting- Gik det til en go pris.

loppemarked_1

Det oplevede en af sælgerne i lørdags i Lyne hallen, da hun i travlhedes time havde sat sin drikkedunk fra tupperware blandt lopperne, da hun lidt efter skulle have en mundfuld var den væk. En anden sælger havde solgt den til en god pris – Denne lille episode har vi grinet af resten af dagen.
Humøret var højt allerede fredag eftermiddag startede en flok frivillige ud med kaffe og kage, hvorefter en flok af de frivillige rykkede ud i sognet, for at samle lopper. Resten blev i hallen for at stille borde op, og være klar til de første trailer rykkede ind med lopper som skulle sættes op i hallen.
Lørdag startede med kaffe, rundstykker og prissættelse af lopper, en flok friske sælger var klar med stråhatten på skrå, til at gøre en god handel med de mennesker der allerede stod i kø ude ved døren. Kl. 13.00 blev der afholdt auktion over specielle effekter hvor Kristian Haar svang hammeren. Kl. 15.00 stod spejderne fra Tarm og en flok kræmmer klar til at tage hvad de kunne bruge af lopperne, så de får nyt liv. Efterfølgende stod en flok af vores egne frivillige igen klar til at hjælpe med oprydning og rengøring kl. 17.00 kunne der nydes kolde drikke og lidt mad i solen. Det blev et rigtig godt loppemarked, som kun kan lade sig gøre med hjælpe fra alle de mange frivillige – Tak er kun et fattigt ord – 100 tak til alle.
Arrangementet gav ca. 14.000 kr. til foreningen, når udgifterne er trukket fra – heraf kom de 4000 ind ved auktion.

loppemarked_2

Print Friendly, PDF & Email