Energimøde i Lyne Hallen

Der blev tirsdag den 11. nov. 2014 afholdt Energi-møde i Lyne Hallen i fællesskab med Sdr.Vium. Der var ca. 70 deltagere.

Det hele startede med gratis stegt flæsk og persillesovs.

Derefter fortalte Husets Energi, at de havde besøgt 89 husstande i Sdr.Vium, efterfølgende har 30 husstande fået energirenoveret deres huse og det har betydet en samlet energibesparelse på ca. 87.000 KWh i Sdr.Vium.

I Lyne har Husets Energi besøgt 118 husstande og heraf har 53 husstande efterfølgende fået energirenoveret deres huse. Det har betydet en samlet energibesparelse på 333.000 KWh i Lyne. Et meget flot resultat i begge byer.

Herefter viste Husets Energi forskellige eksempler på renoveringer som er blevet gjort i de to byer, bl.a.  hulmursisolering, nye vinduer og udskiftning af elpærer.

Til sidst viste de forskellige eksempler på varmekilder, såsom fælles varmeværk, Leaset varmepumpe, jordvarme, luft/vand varmepumpe, oliefyr og træpillefyr, samt hvad man kunne spare i forhold til de forskellige anlæg.

Præsentation fra Husets Energi kan ses her: Husets Energi i Lyne 11.11.2014

Som det sidste indslag på en god aften, som sluttede med kage og kaffe, var et firma fra Varde ”Scan Comfort” på besøg. De viste forskellige energiløsninger bla.  solceller, turbinevindmøller og batterier til lagring af strøm. Se mere på www.SCAN-COMFORT.DK

Hilsen Energirådet i Lyne.

Print Friendly, PDF & Email