Åben Landsby 2017

Søndag d. 17. september 2017 i afholdes Åben Landsby i Lyne – Sdr.Vium – Hemmet – Bork

Tanken bag projektet er, at fortælle om alle de fortræffeligheder, der findes i de enkelte sogne og hvad det er vi kan tilbyde evt. tilflyttere.

I Lyne sogn har 20 virksomheder, institutioner, landmænd og foreninger sagt ja til at deltage i dette arrangement. Nogle vil holde åben hus, andre er at finde i forsamlingshuset, hvor de vil fortælle om deres virksomhed og nogle laver et arrangement specielt til dagen. Det er rigtig dejligt, at så mange bakker op om arrangementet.

I øjeblikket er der ved at blive optaget små filmklip, fra de fire sogne, som bliver lagt på Facebook siden: BedstmodWest. Her kan man se filmklippene og alle de andre ting fra de fire sogne som lægges ind. Lynes program lægges ligeledes ind på Facebook siden.

På selve dagen vil Forsamlingshuset være udgangspunktet for de aktiviteter, der foregår i Lyne sogn og der vil køre en dobbeltdækker bus mellem de fire sogne, så har man lyst til en tur for at se hvad der sker i de andre sogne, er der mulighed for det.

Vi glæder os meget til dagen og håber, I vil hjælpe til med at sprede budskabet om ÅBEN LANDSBY blandt familie, venner og kolleger, så vi får en masse besøgende den dag og evt. nye borgere i Lyne sogn.

Følgende virksomheder, institutioner, landmænd og foreninger deltager fra Lyne:

Familie & Fritid, Kristian Dahl – kvægbrug, Lyne Friskole, Lyne Hallen, Thomas Vestergaard – Lyne Potatis, Torben Hvelplund – Kvægbrug, Lyne Lokalarkiv, Lyne Gl. Elværk, Dagli` Brugsen, Strellev-Lyne G-U, Hanne Uhd – privat dagpleje, TH Multiservice, Lyne Forsamlingshus, Børnebo, Erik og Lone Andersen – økologisk mælkeproduktion, Mormors Ting og Sager, Lyne Kroket – og Petanque, Lyne menighedsråd, Claus Madsen – veterantraktorer

DAGENS PROGRAM FOR ÅBEN LANDSBY

 

Print Friendly, PDF & Email